Waterontharders voor particulieren

Wilt u ook geen kalkaanslag meer en dus minder schoonmaken? Dan is het tijd voor een waterontharder. Waterontharders zetten hard water om in zacht water door het kalkgehalte ervan te verminderen.

De voordelen:

Geen kalkaanslag meer

Kalk in het water breekt schoonmaakmiddelen af. Met zacht water bespaart u tot wel 80% op schoonmaakkosten, uw sanitair zal blijven stralen en behoudt daarin zijn waarde. Bovendien bent u minder tijd kwijt aan schoonmaakwerk en heeft u minder schoonmaakmiddelen nodig.

Verzorging van huid en haar

Onthard water voorkomt uitdroging en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt. Voor mensen met eczeem en psoriasis kan dit minder jeuk en uitdroging geven, waardoor de klachten kunnen verminderen. Het halveren van wasmiddel bij een waterontharder, komt de klachten ook ten goede.

Duurzaam en energiebesparend

Kalkaanslag maakt niet alleen alle oppervlaktes waar water overheen loopt vuil, het is ook nog eens een duur proces om dit weer te verwijderen. Onze waterontharder maakt een einde aan kalkaanslag. De ontharder kan perfect worden afgestemd op de gebruiker, door het maken van slimme berekeningen.