Airco Installatie

Wilt u graag airconditioning laten installeren voor uw huis of uw bedrijf? Ook dit wordt volledig verzorgd door ons. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze omtrent van airconditioning.

INSTALLATIE EN REPARATIE
Wij verzorgen de complete installatie van de airco en zijn gecertificeerd om dit werk te mogen doen. U zult daarom altijd kwaliteit krijgen van ons en garantie dat wij het het niet doen voor minder.

SERVICE EN ONDERHOUD
Het is belangrijk om de airco regelmatig te onderhouden zodat deze efficient kan blijven werken. Wanneer u deze check regelmatig uitvoert kunnen we problemen voorkomen en de levensduur van de airco verlengen. Een regelmatige check zorgt ook voor minder stroomverbruik wat ook weer ten gunste komt van het bedrijf. Het is wenselijk eens in het jaar onderhoud uit te voeren voor uw airco voor optimaal resultaat. Heeft u geen nieuwe airco nodig maar vertoont uw huidige airco problemen of moet deze worden bijgevuld? Ook dit kunnen wij voor u doen.

Heeft u nog vragen of zou u graag informatie willen ontvangen van ons persoonlijk op uw situatie? We denken graag met u mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op telefonisch of via de mail en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.