Service & Onderhoud

Wij geven u de garantie op de beste service en staan daarom ook voor u klaar nadat we weg zijn. Heeft u problemen of het gevoel dat dingen niet naar behoren werken of functioneren? Wilt u dat wij langs komen voor service en onderhoud? Laat het ons weten en we helpen u graag zo snel mogelijk verder. U kunt natuurlijk ervoor kiezen om regelmatig service en onderhoud te plegen. Daarvoor helpen we u graag verder. Heeft u advies nodig voor het onderhoud op uw cv-installatie,  of andere installatie? Neem even contact op met ons en dan adviseren we u graag. Het is ten slotte zo dat een goed afgestelde cv ketel, gas toestel of andere installatie veel energie besparen en dat heeft
op de lange termijn weer positieve effecten op uw portemonnee en uw wooncomfort. Natuurlijk komt een storing of een andere ongewenste bijkomstigheid altijd ongelegen en daarom willen we u graag snel verder helpen.

Voor contact kunt u bellen met het telefoonnummer 0625496012 om een afspraak te maken of een mail sturen naar info@installatieserviceboxtel.nl.