Vloerverwarming

Met deze vorm van vloerverwarming wordt je huis gelijkmatig verwarmt door middel van warmtestraling. Door deze gelijkmatige verdeling is er bijna geen sprake van temperatuurverschillen in de kamer waardoor de temperatuur door onze klanten als erg prettig wordt ervaren.

Om deze redenen stappen in Nederland stappen steeds meer mensen over op vloerverwarming als hoofdverwarming. De reden hiervoor is dat het huis gelijkmatig verwarmd wordt en dit kent ook weer vele voordelen op de lange termijn:

  • Het werkt efficiënter dan een normale verwarming met cv-ketel installatie
  • Kostenbesparend: met deze vorm van vloerverwarming bespaar je flink op je energierekening
  • Deze vorm van verwarming is milieubewust en draagt daarmee bij aan duurzaam wonen omdat je minder gas verbruikt.
  • Daarnaast zijn de warmte en het comfort als gevolg van deze vloerverwarming grote voordelen van het woongenot.

Stel je eens voor dat de vloerverwarming niet naar behoren werkt en je een koude ondergrond hebt? Hoe zou dit uw woonervaring beïnvloeden? Een ander bijkomend voordeel is dat u de vloerverwarming centraal kunt bedienen met een thermostaat. U zult daarom altijd in controle zijn over de warmte in uw huis waar u wilt en wanneer u dat wilt.

Heeft u nog vragen of zou u graag informatie willen ontvangen van ons persoonlijk op uw situatie? We denken graag met u mee. Neem contact met ons op telefonisch of via de mail en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.